Thailand - Koh Lanta - long beach

Nu är vi på long beach, lite mer norr ut på koh lanta, jättetrevlig strand detta me!! Bungalown vi bor i och hotellet i övrigt är väl helt ok, men kommer man från vårt favoritställe så är det svårt att leva upp till samma nivå.. Vi har kommit på att vi nog gillar lite mindre, mer familjära ställen bättre än såna här stora som lätt blir lite opersonliga. Men smaken är som baken, vi träffade en svensk familj här första dagen som bodde här för sjunde (!!) året i rad!! Oj...
I lördags kom fam reinholdsson hit oxå, riktigt roligt!! Vi gör eg inte så mycket om jag ska va ärlig, det räcker gott att bara va runt här för stranden är toppen o sen gillar ju barnen mest att va i poolen så när man väl gör sig till att åka på utflykter så är det mest prat om när vi ska hem.. haha! Att dom inte inser hur fantastiskt vackert det är här o kan njuta av det! Stackarna..;) Ett par kvällar har vi varit inne i saladan, som "stan" här heter o kikat på marknader o så.. även det är ju helt klart smidigare utan barn, som ska ju pilla på ALLT o vill helst köpa allt oxå! Noelle går ju bra, hon tycker det är kul, men elicia är ingen tjej som gillar att gå runt o kika direlt.. hehe! 
Jag o Karro har även varit o rekat en del boenden, både på denna stranden men även på klong Dao som ligger ovanför denna. Dom hade inte bokat nåt efter nätterna här så dom behövde fixa boende medans jag mest kikade inför nästa år!:) klong Dao va jättefin  me så där blir det nog nån vecka nästa år!
 
En favoritrestaurang jämte vårt hotel, Suza cafe!👌
 
"Kan du ta en bild o skicka till mormor?" Hälsningar elicia💖 Så här kommer den!:)
 
 
Frukostvyn duger på detta hotellet me..:)
 
Älskar semester!!!!!😎
 
Och fin solnedgång här på long beach me..🌅
 
 
 
They're here, the reinholdsson-family! Finally!!🤗
 
 
Vilket gäng va?!😍
 
 Två tjejer med starka viljor leder till en hel del bråk, men dom är väldans goa kompisar för det mesta som tur är!! Haha!
 
 
 
💖💖💖
 
 
 
Mysigt kvällshäng med drinkar o popcorn!
 
 
Idag blev det lite sån här paddling (vad heter det ens?) O barnen fick åka med en stund dom me. Elicia va dock livrädd så Kalle fick vända tillbaks innan dom ens börjat i princip.. lilla pluttan! Men noelle, Alison o jamie tyckte de va kul!!
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0