Vårkänslor!☀️

Hur underbart är inte de här vädret?! Finns inget som är bättre än den där första vårsolen i ansiktet efter en på tok för lång vinter, när man kan sätta sig på altanen i lä och bara njuta (av en kaffe, hade passat in bra här, men nu dricker jag ju inte det.. Hehe!) och det enda som hörs är fåglarna som kvittar! Kanske ett o annat barn kan höras med, men dom är ju oftast rätt glada när det är sånt här väder me, och glada barn är rätt mysigt att ha som bakgrundsljud..;) 
Idag har jag och elicia varit ute o gått medans Noelle va på maskerad på kyrkans barntimmar, i en timma(!!!) lyckades hon sitta still i vagnen med hjälp av lite ätbara mutor! Det är inte illa ändå för en som aldrig varit mycket för det där med att sitta i en vagn!:) Får se om det va en engångsföreteelse eller om det kanske funkar nån mer gång..
 
Fint väder - glada barn!:)
 
Årets första ute-mellis!☀️
 
Hyfsat promenadväder me..:) 
 
Dörren på vid gavel o katten utanför, nu är det snart vår på riktigt!!:) Lite fräscha blommor i krukan me så hade det varor ännu bättre, men det får vänta några veckor till så dom Inte fryser sönder på nätterna...
 
 
Igår kväll va jag och Marie på Åhaga för att kolla på Darin, riktigt bra! Denna svärmorsdröm alltså, undra om han är sådär himla ödmjuk o snäll som han verkar eller om han i själva verket är en riktig bitch? Haha! Sjunga gör han hur som helst väldigt bra!!
 
 
Före konserten var vi på Café Orion och åt mat och fikade, mums!😋
 
Nu måste jag ta tag i måndagshandlingen och sen laga lite mat innan det är dags för träning! Hoppas ni har en go dag ute i solen ni me!! Kram
 
RSS 2.0