Midsommarhelgen!☀️🌸

Hoppas ni haft en bra midsommarhelg?! Våran har varit bra, lugn o skön..:) Vi firade med våra grannar plus ett par till. Träffades för en ganska traditionsenlig lunch (bytte ut sillen mot revben bara, betydligt goare!), sen åkte vi till Solviken för ett ännu mer traditionsenligt midsommarfirande ihop med en miljon andra ungefär! Mormors lilla kråka och små grodorna går alltid hem, framför allt hos barnen..;) Varmt som attan var det så vi bestämde oss för att gå ner o bada lite när vi kommit hem, slank ner lite jordgubbar med glass o grädde före bara!:) Efter badandet så blev det grillning, o barnen fick sitt först och så satte vi dom med godis framför en film sen i hopp om att kanske kunna få äta i lite lugn o ro själva sen... Gick åtminstone ganska bra!;) Sen avslutades en dags ätande med ännu mera ätande, i form av tårta o sen godis.. Mums! Man gör ju inte mycket annat än att just äta såna här dagar, tiden bara sprang iväg! Hade tänkt att vi skulle hinna me lite lekar o så me, men det sket sig.. Men vi överlevde detta..;) 
 
Det är lite skillnad på midsommarfirande nu och för 5-10 år sedan.. Haha! Lite lugnare, lite mindre alkohol, lite mer barnanpassat, lite snabbare uppätna måltider, lite andra samtalsämnen, lite mindre drama, betydligt tidigare hemgång och väldigt mycket mindre baksmälla dagen efter!! Allt har sin tid och sin charm, och jag är väldigt glad att man upplevt den där andra typen av midsommarfirande med, men jag är samtidigt himla glad att det är just denna typen som jag firar nu... Hade troligtvis inte ens pallat att fira som "förr"... Hehe!
 
På lördagen sen så träffade vi först familjen Reinholdsson på fm, o sen blev det en sväng till mamma i Örby där vi fortsatte temat äta!:) Åkte även till Hanatorps badplats lite, riktig nostalgi då jag inte varit där o badat på rätt många år.. Väldigt fin badplats för övrigt!!:)
På söndagen så jobbade jag o sen blev det soffan framför fotbollen resten av kvällen.. Nu är det bara två veckor kvar innan semester, det ska bli såååå gött!!!!!!
 
Klassisk midsommarbild!:) 
 
Tjejerna hjälpte mig med tårtan på morgonen!:)
 
Lunch...
 
Barnaskaran... 
 
Fina midsommarflickor!!💞
 
 
 
Även jag hade lite blommor i håret så här dagen till ära..🌸
 
 
På väg till Solviken!
 
Varmt va de så vi fick svalka oss med fotbad..:)
 
 
När Kalle ska ta kort så kan man inte räkna med att det ska bli bra, men här är vi iaf! Haha! Det här med stt ta kort i rätt läge är inte riktigt hans melodi..... Hehe!
 
Här bad jag honom ta ett kort när vi dansade så det skulle synas hur mycket folk det var... Ja, va tycker ni om denna bilden..? Kalle, Kalle, Kalle..... 
 
Lite hemmalek... 
 
Grabbarna göttar sig på altanen..
 
ett svalkande dopp!:)
 
Filmtajm...
 
...så föräldrarna kan få äta i "lugn o ro"..;)
 
Skönt midsommarhäng med gött gäng, så kan man nog sammanfatta fredagen!:) 
 
RSS 2.0