Året runt-tid vore nåt!

Jag har verkligen aldrig förstått meningen med att ändra klockan två gånger om året!? Helt meningslöst enligt mig, man blir bara förvirrad ändå.. "Vad är klockan? Men vad är klockan egentligen? Gammal tid eller ny tid?" Suck... En enda röra!! Och att det ska bli ljusare på vintern när man inför vintertid är ju bara löjligt!! Det är ju mörkt i princip dygnet runt ändå på vintern, så en timma hit eller dit gör ju inte nån större skillnad... Och om jag inte gillade att ändra klockan innan, så har det ju knappast blivit roligare sen jag fick barn! Att ändra till sommartid är ju inte så farligt, men när man ändrar åt andra hållet.. Fy! Har man då barn som vaknar tidigt, vilket de allra flesta ungar gör, så vaknar dom ju i princip mitt i natten efter att man ändrat... Mindre kul!! Men denna gången blev det ju åtminstone åt rätt håll, jag kollade på klockan när jag hörde att den första vaknat och såg att klockan va kvart över sju, en timma senare än dom vaknat sista tiden! Skönt! 
Kan vi inte bara låta det va sommartid nu, alltid?!? Politikerna fattar ju så himla mycket dumma beslut hela tiden, att bestämma att vi inför året runt-tid hade ju varit ett bra beslut för omväxlings skull...
 
Tänk att 7.16 kan kännas som sovmorgon! Tänk om nån hade sagt detta till mig för fem år sen... Haha! Tiderna förändras kan man säga..;)
RSS 2.0