Premiär och finbesök!😍

Den här dagen har verkligen varit hur bra som helst! Ledig, gött väder, fått umgås med en väldigt fin vän, inte allt för många måsten osv..:) Näst intill perfekt skulle jag vilja säga!:)
Frida och Olle kom hit redan på morgonen, sen blev det en sväng till lekplatsen (och Noelle cyklade både dit och hem helt själv, jätteduktigt av henne!! =stolt morsa!:) Och framförallt kul, nu kan vi snart ge oss ut på cykelutflykt hela familjen!😊) innan vi begav oss ner till vår härliga Skalle beach för ett par sköna timmar där. Nästan helt själva va vi där nere dessutom, lugnet före stormen (innan sommarlov och semestrar) kan man säga, och väldigt skönt när man har barn med sig tycker jag.. Lite lättare att ha koll när det inte kryllar av andra barn överallt!;) Premiärbad blev det för tjejerna, galningar!! Mina tår domnade näst intill bort bara jag såg vattnet... Men barn kan inte ha samma känsel vad gäller det där va?!?😳 Jag badar ju knappt på hela somrarna i Sverige iof, men skulle ju definitivt aldrig göra det nu iaf!! Haha!
Dagen avslutades med ett löppass med intervaller som gjorde att jag trodde att jag skulle stryka med ett tag.. Haha! Men det är ju väldans skönt efteråt iaf (ett bra tag efteråt kan tilläggas, när jag lyckats få tillbaks adningsförmågan igen...hehe!), så efter denna dagen kommer jag nog somna gott, med ett leende, om inte synligt, så åtminstone inombords...:) Go natt!😘
 
Frida och lilla Noelle letar musslor..:) 
 
Här byggde dom en pool så dom skulle ha nåt att bada i...?🤔 Om nu inte sjön skulle räcka till liksom...😄 
 
Sötfisen!💗
 
 
 
💗💗💗
 
Söta Olle som alltid skiner som en sol!☀️
 
Har man inte fått nog av badande i sjön så är det tur att det finns vattenspridare att ta till..;)
 
RSS 2.0