Städdag och cykelträning!:)

På tisdagar börjar jag inte förrän 14.00, och med tanke på att man är uppe från sju ungefär så har man ju faktiskt riktigt mycket tid att hinna med både det ena och det andra innan man börjar. Lite skillnad mot när jag va yngre o jobbade på vero moda, då började jag ofta 13.00 men då sov jag ju fram till tolv så då hann man ju inte med ett skvatt innan trots att man började sent.. Haha! Det va lite andra tider då kan man säga..;) 
Tisdagar har blivit lite av en städdag för min del, och idag var inget undantag! Dammsugit, dammat, städat badrummet, bytt lakan, tvättat, snabbputsat lite fönster... Ni hör ju! Heja mig!:) Älskar verkligen när det är nystädat!!!! Får passa på att njuta idag, imorn är det väl smutsigt igen gissar jag... Haha!
 
Bästa städhjälpen hade jag me!:)
 
Haha! Ett liknande kort har jag på mig när jag va liten me.. Sådan mor, sådan dotter!:)
 
Jag hittade det!:) Inte riktigt lika bra kamera för 30 år sedan, men garanterat lika kul för barnet..;)
 
 
Sen hann jag även med att träna lite cykling med Noelle när vi lämnat Elicia på dagis, det var kul och Noelle va superduktig! Starta är ju helt klart det svåraste, även att stanna och svänga behöver vi öva mer på, men att bara cykla rakt fram går fint nu iaf!:) Det är ju svårt att hinna öva när elicia är med, det går i princip inte för då vill hon bara va me vilket gör att hon är i vägen, så dessa dagar när hon lämnas ett par timmar innan är perfekta för cykelträning!:) Jag har inte kommit på hur man lägger upp filmsnuttar här, så ni får nöja er med en bild på den lilla cykelstjärnan!:)
 
 
Nu ska jag strax nana, det var ju de här med tiderna nu för tiden...;) haha! Go natt!😘
RSS 2.0