VIP-kväll på Vinacciolo!

För ett tag sedan var jag med i en Facebook-tävling där man kunde vinna en middag för två på restaurang Vinacciolo i Borås. Och jag fullkomligt ÄLSKAR gissningstävlingar!! Hihi! Jag gissade på 117 (korkar i en burk) och det var tydligen rätt, så jag vann igen!:) Nu blir det risk för lite skryt (ber om ursäkt för det🙈), men det var ju inte längesedan jag vann en trerätters för två på Thai Silk, och för några år sedan vann jag 5000kr i rese-presentkort i bt's julkalender när man oxå skulle gissa nåt i skiljefrågan, och jag var en ifrån att vinna 2 kilo godis för ett tag sen.. (Tur att jag inte vann det kanske... Haha!) Tänk om nån kunde ordna en gissningstävling där vinsten var nån miljon eller två...;) haha!
Hur som helst, idag fick vi komma till Vinacciolo för en riktig VIP-kväll. De hade ordnat det superfint för oss och det andra paret som oxå hade vunnit, vi fick sitta vid speciella bord med lite skönare stolar på uteserveringen, endast våra bord hade vita dukar och vi hade fått en egen trerätters meny! Kändes riktigt lyxigt!:) Kul att testa lite mat som man (jag) aldrig hade valt själv, det var nämligen ingen kyckling på menyn så jag fick tänka låååångt utanför boxen här! Haha! Allt var fantastiskt gott och servicen var toppen så detta stället rekomenderar jag varmt!! Ägaren (gissar jag att det var..?) kom även han ut o pratade lite, och bjöd på fina chokladtryfflar när vi skulle gå, riktigt söt liten herre!:) Tusen tack för en lyckad kväll!!
 
Hur gulligt va inte det här?!:) Speciellt framtagen för oss...:)
 
God förrätt och snyggt sällskap!:) Jag tog sallad med mozzarella och prosciutto och Kalle tog charkfatet. 
 
Varmrätt där vi båda tog grillad gödkalv. Ingen av oss som ätit det innan, men det var jättegott det med!!
 
Och så créme brulée till dessert, kan ju inte bli fel..:) Sååååå god va den!!!!😋 
 
Nöjd och glad!:)
 
Så himla fint det blivit på Hötorget nu me förresten, med alla nyöppnade (relativt iaf) restauranger och deras uteserveringar! Dessutom kvällssol!☀️ Riktig liten pärla i Borås som ger Sandwallsplats lite konkurrens!:)
RSS 2.0