Spontanshopping och en annorlunda fredagskväll

Spontanshoppar gör man ju ofta, en tröja hit, nån fin kruka dit, lite extra från mataffären som man inte planerat, you name it! Inga konstigheter me det.. Men i veckan shoppade vi en bil lite sådär spontant, de är ju inget man gör varje vecka direkt.. Tack o lov! Haha! Fasen va jag hatar att köpa bil, det är bara en himla massa pengar som försvinner utan att man kan göra minsta lilla vinst på det.. Men men, bil behöver man ju ofta så det är bara att bita i det sura äpplet o försöka att inte kolla på sparkontot på ett tag nu..;) Vi köpte ju bil för ett år sedan, men då behöll vi våran gamla som andrabil. Men det känns rätt onödigt att ha två kombibilar, och dessutom började gamla Bettan bli till åren och hade gått rätt många mil.. Så vi bytte in våran gamla trotjänare mot en liten mini..:) En svart liten söt Ford fiesta som inte gått speciellt långt, och som drar betydligt mindre än den gamla, så det blir nog bra..
Men fasen va bilhandlare är snåla!! Jag kan tycka att gamla Bettan va värd mer, men nädå..:( Där är dom stenhårda! (Plus att Kalle är värdelös på att pruta, o jag var inte med.. Jag hade nog inte lyckats nå vidare jag heller i detta fallet iof..) Och att en liten minibil kan va så dyr sen?! Det är ju oxå väldans märkligt!! Haha! Men men, nu har vi förhoppningsvis två bilar som hänger med i många år så..
 
Visst är den gullig?:) Som en liten köttbulle.. Hehe!
 
 
Ska ni göra nå kul i helgen? Jag ska jobba.. Jippi!! Inte det roligaste man kan fördriva med en helg med, men så är det.. Fredagar är iaf alltid goa ändå, även om man ska jobba, fredagsfeelingen infaller sig ändå som tur är..:) Denna fredagen blev dock rätt annorlunda.. Jag körde ner Kalle till stan direkt efter jobbet för han skulle ut o dricka lite öl me sina vänner, och i vanliga fall när jag är själv hemma en kväll (barnen är ju hemma men dom somnar ju rätt tidigt), speciellt när det är fredag, så brukar det innebära att jag hamnar i soffan och sätter i mig ett halvt kilo godis.. Men va hände idag?! Håll i hatten nu!! Jag cyklade 40 min på träningscykeln och gjorde sen andra övningar i typ en kvart! Kors i taket va?!;) Jag har dessutom inte ätit mer än fem(!) godisar, och egentligen va jag inte ens supersugen men jag hade köpt några nya smaker som jag bara va tvungen att testa!:) 
Och apropå hurtigt, igår när jag o Mickan hade myskväll efter jobbet så valde vi att, istället för att stanna bilen på väg hem från jobbet o köpa mat, så körde vi upp till Mikaela och gick sen ner till stan för att köpa mat o sen gick hem igen! Inte heller allt för vanligt när det gäller oss två.. Haha! För övrigt fick jag se en före- och efterbild på henne, alltså shiiiiiit!!!! Hon är så fantastiskt grym! Hade jag fått så hade jag visat den för hela världen, för det skulle kunna peppa vilken soffpotatis som helst! Men nu spar jag den i mitt huvud istället o försöker plocka fram den när jag tappar motivationen..:) 
 
Träningscykeln en fredagskväll, heja heja!!!👏👊✌️
 
Min söta lilla skål med godisdosering.. Haha! Den fick åka in i skåpet igen o så får den komma fram imorn kväll istället..:) Har troligtvis aldrig hänt förr.. Hehe!
 
"Plopp krokant" var en av nyheterna jag va tvungen att prova, men vilken besvikelse!!:( Vart fasen är kolan som liksom är signum för plopp och center??? Den här va ju helt ok i smaken, men det är ju ingen plopp!! Nä cloetta, gör om och gör rätt!!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen o skölja ur hårfärgen som sitter i, sååå gött att få färgat håret me eftersom det är så otroligt tråkigt, nåt jag alltid drar mig för att göra, men nu är de gjort!!:) Sen måste jag sova.. Natti natti!!😘
 
RSS 2.0