Gofrukost och första grillen!😋

Igår va jag äntligen ledig, annars har jag ju jobbat hela påskhelgen när övriga i min lilla familj varit lediga... Det "firade" vi med en riktig lyxfrukost till att börja med! Kalle o Noelle åkte till affären o köpte massa gott; frukt o bär, färska frallor, ägg osv.. Mumsigt värre!! Sen va det lite kalas hemma hos brorsan som fyllt år, trevligt de med, men vi hade två väldigt trötta o klängiga tjejer som stensomnade i bilen hem... Tar på krafterna att fira påsk!;)
På kvällen grillade vi för första gången i år, om man bortser från några korvgrillningar, o de va sååå gott!! Vi brukar grilla året om i vanliga fall, men denna vintern har vi varit riktigt dåliga på det faktiskt.. Får börja ordentligt nu istället! Bättre sent än aldrig..;)
 
Sånt här borde man äta varje morgon...:)
 
😋😋😋
 
Middagsdejt! Inte så ofta som man sitter vid bordet o äter när det bara är vi två, brukar ju bli i soffan framför tv:n annars, så detta va mysigt!💞
 
Jag glömde ta nåt kort från kalset idag, inte ens på maten eller tårtan som Jonathan fixat så bra.. De va ju lite dåligt förstås! Väldigt gott tyckte alla iaf, så det hann ätas upp innan jag fick fram telefonen för att dokumentera..;) Så ni får en bild från kalaset för Monika i lördags istället. Här är tjejerna med sina kusiner Algot och Tage!:)
 
 
Nu är det tillbaka i vardagen igen, Kalle är på jobbet o vi andra ska äta frukost nu o sen blir det lite städning o sånt innan jobb/dagis.. Kortvecka nu iaf ju, så snart helg igen o då är jag ledig!! Jippie!!:)
Hoppas ni får en bra tisdag!! Puss o kram
RSS 2.0