Västerås-helg!:)

Åh va jag älskar såna här helger!! Jag va ledig i fredags och tog tåget upp till Västerås vid lunch, efter att ha lämnat barn hos barnvakt o så. Kalle har nämligen varit i Linköping me sitt herrmiddag-gäng så då har våra fantastiska föräldrar hjälpt till med att passa barnen igen, va hade vi gjort utan dom?! Dom är guld värda!! Tåget upp gick fint, satt o kollade lite på playen o bara hade de gött, njöt av egentiden! Haha! Lite skillnad nu från för några år sedan, då tyckte man bara att de va drygt att åka kollektivt nån längre sträcka, nu tycker man att det är en chans till lugn o ro..;)
Sen mötte Frida upp mig på stationen o vi åkte hem så jag fick träffa lilla Olle, snart 3 månader! Såååå söt!! 
Sen lagade vi lite go mat o intog sen soffan för en kväll där..:)
Igår tog vi med lillkillen till stan för lite shopping och han skötte sig exemplariskt, somnade när vi åkte in o sov igenom shopping, lunch, mer shopping o slutligen en fika, sen vaknade han precis innan vi skulle åka hem! Det tackar vi för!:) Mysigt att gå runt på stan när det är lite julpyntat överallt, även om det inte är nå vidare vinterväder så är det ändå nåt speciellt med all belysning o så..:) Kvällen sen blev ungefär som dagen innan, bara en annan maträtt som för övrigt va supergod!!😋 Fick me mig receptet så ska försöka göra nåt liknande nån dag..:)
Idag så stod egentligen en långpromenad på schemat, 
men vi kände att vi inte riktigt stillat shoppingtarmen dagen innan så därför åkte vi till ett stort köpcenter ist! Hihi! Dessutom regnade de en massa, så då lockar ju faktiskt shopping något mer än en promenix..;) Det var ju black Friday i fredags me o de flesta butiker hade ju samma rabatter över hela helgen så i en butik hittade jag massor av grejer, o så var det 50% i hela butiken!! Snacka om flyt!:) Två jeans, en klänning, en tröja och en tunn kofta, för 698kr! Sånt gillar vi!!:)
Nu sitter jag på tåget igen, hemma strax innan fyra om allt går som det ska, så då blir det att åka o hämta våra små troll!💗
 
Gulliga små hjärtan lyste upp träden!:)
 
Fikatajm!:)
 
Sötaste lilla gladfisen!:)
 
Tack för en supermysig helg!! Inte långt kvar till jul, o då ses vi ju igen som tur är!!❤️
RSS 2.0