Alla mammors dag!!❤️

Idag är det alla mammors dag, och det är bannemej en dag att fira kan jag tycka! Liksom fars dag såklart, men idag är det ju mors dag så nu fokuserar vi på den!:) Jag är så otroligt imponerad över alla mammor där ute, gamla som unga, om dom har ett barn eller ett dussin! Alla gör ett hästjobb som uppfostrar och tar hand om barn och dom är värda all cred i världen!! Hoppas att ni alla blir firade på ett eller annat sätt, det behöver inte va med en massa presenter men ett par fina ord och snälla barn hoppas jag att alla får, åtminstone en stund idag!;)
Själv fick jag sovmorgon och sen blev det skönsång av Noelle i form av jamåduleva, haha! Blommor, teckning och choklad fick jag oxå! Wow!!! Och, inte att förglömma, den romantiska presenten: en termometer! Hahaha! Våran hade lagt av så det var ju faktiskt bra det me..;)
 
Mina barn kan dom..;)
 
Nu är vi på väg hem till den allra bästa och finaste människan som jag känner, nämligen min goa mamma!! Hon är den mest omtänksamma och snälla person som finns, en sån som alltid sätter andra framför sig själv och som alltid ställer upp! En sån hade jag önskat att alla skulle få ha i sitt liv... Jag älskar dig mamma, tack för att du finns och för att du är den du är!!!
Sen en extra tanke till världens finaste änglamamma, systeryster Johanna, med såklart... Du var och kommer alltid att vara den mest fantastiska mamma!!❤️
RSS 2.0