Phuket...

Nu har vi varit några nätter här på Phuket Orchid hotell i Karon och jag kan väl sammanfatta stället ungefär så här: stort, ocharmigt, opersonligt, dålig service, alldeles för mycket folk och sjukt dyrt!! Jag får nästan lite ångest bara jag tänker på vad vi betalat för att bo här, det vore inte ens värt hälften..:( Själva Karon är väl ok, fin strand o det händer ju mycket om man gillar det. Mycket liv o rörelse, o sjukt mycket trafik!! Njaä, inga fem plus från oss... Men herregud, vi har semester och har det asgött så jag ska absolut inte klaga!! Och nu vet vi ju vart vi inte ska när vi åker nästa år, och det är ju bra! Haha! 
 
Idag har vi haft en jättemysig dag! Vi tog en longtail-båt tillsammans med en annan jättetrevlig familj från vårat hotell o så åkte vi till freedom beach o va där några timmar. Jättefin strand där man kunde bada med massa fina fiskar o så..:) 
Sen på em/kvällen så åkte vi upp till en restaurang som låg högt med fin utsikt, oxå himla mysigt! Så en lyckad sista dag här i Karon, imorn åker vi till sista stället innan hemfärd till Sverige... Hoppas vi gillar Bang Tao bättre!!:)
 
Mot freedom beach!✌️
 
Som ett vykort...😍
 
 
På vägen upp mot högre höjder så behövde man stanna emellanåt, dels för att vila men framför allt för att njuta av utsikten..:)
 
 
 
Hungriga fiskar fanns det gott om här..:) 
 
Lilla snubbelmajan, hon har skrapsår överallt ungefär... tror inte hon ramlat så många gånger i hela sitt snart 3,5-åriga liv som hon gjort under veckorna här... men här sitter hon lugnt i båten iaf!:)
 
Kvällsmat på viewpoint-restaurant👌
 
Vacker solnedgång o söta barn..:)
 
Barnpoolen på hotellet... oftast tjock me folk, men här lyckades ja ta en bild när man kunde se våra egna;) nä, där överdrev jag en del.. men brukar va mycket folk!
 
I lobbyn fanns massa jättefina, gammaldags gunggrejer som har varit väldans poppis iaf!:)
 
Igår käkade vi lunch på Håkans bar, färjan-Håkan ni vet! Haha! Tyvärr jobbade han inte då, han hade kvällsskiftet den dagen, men kul ändå..:)
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0