Första semesterhalvan i bilder...☀

Hej där hemma i kylan!;) Här kommer en liten uppdatering från första halvan av vår Thailandsresa! Vi har haft det hur gött som helst, synd att tiden ska gå så himlans snabbt bara för här hade jag kunnat stanna länge...;) Men men, vi har redan börjat planera inför nästa år så då har vi nåt att se fram emot sen igen iaf..;)
Hur som helst, flygresan gick över förväntan faktiskt! Va inte så jobbigt som jag hade ställt in mig på att det skulle bli med två barn o så många timmar i luften, så det va skönt! Sen va dom ju lite jetlaggade några dagar innan dom kom in i rätt dygnsrytm, men det gick bra de me. Vårt första stopp va i Kata, phuket, där vi bodde 4 nätter. Helt ok ställe men kanske inget jag åker tillbaks till ändå, stranden va fullpackad med folk, sjukt mycket trafik och det var en liten bit att gå för att komma till stranden o så... men absolut en bra början på semestern ändå! 
 
Sen tog vi båten till koh lanta där vi bodde i 6 nätter, här finns inte mycket annat at säga än att alllt var fantastiskt!! äkta genuin thailandskänsla, toppenhotell, otroligt skön stämning, vackra solnedgångar, billigt, trevligt folk.. you name it! Hit åker vi definitivt tillbaks nästa år!!
 
Barnen leker på stranden i solnedgången...:)
Kvällsmat på stranden
 
Eftermiddags-/kvällshäng på vårat favoritställe..
 
 
Träffade en familj från Gbg som vi hängde med en hel del, supertrevliga!!:)
 
 
Hur vackert är det inte?!?
 
 
I den här bungalowen bodde vi med utsikt över både pool o hav, toppen!!:) Nummer A00 ska vi komma ihåg att vi vill bo i även nästa gång!:)
 
Som att det inte räckte att bada ute hela dagarna så ville dom även bada badkar.. haha!
 
Fina tjejer i poolen...💙
 
Poolsnack med trevliga svenskar!:) Även några boråsare där i mitten, världen är inte så stor alla gånger ändå..:)
 
Jobbigare dagar har jag ju haft...;)
 
Poolen by night
 
 
Sämre utsikt på lunchen har man ju oxå haft...
 
 
Alla inknödda i moppetaxi...😄
 
Elefanttrekking i regnskogen, lite skräckblandad förtjusning hos oss alla fyra tror jag... haha! 
 
På väg upp till en gammal fyr i nationalparken, fin utsikt där uppifrån...
 
Finaste töserna😍
 
 
Uppe!👌
 
 
Här skulle man vilja kunna fotoshopa bort de fula foppatofflorna så dom blev barfota, o vattenflaskan... så fint kort annars!:)
 
Liten gungpaus på stranden i nationalparken
 
 
Hann få ett kort innan apjävlarna började attackera! Usch, riktigt aggressiva va dom så det förstörde utflykten till den där parken tyvärr.. gick inte att äta de vi hade med oss för då kom dom direkt..:( träffade ett svenskt par där mannen hade blivit riven av en, tack o lov verkade det gå bra efter handspritstvätt o så, men ändå... en himla tur att den inte valde att bita ist iaf!
 
 
 
 
 
På båten till koh lanta
 
Lite bad i havet på kata beach! Elicia är dock en pooltjej kan man lugnt säga, hon vill inte bada i havet alls trots att det är jättevarmt o fint! 
 
Parasoll o solstolar överallt, helt annat än koh lanta...
 
 
Fanns ett riktigt mysigt ställe längst bort på kata, lite manana manana sådär..:) 
 
En dag åkte vi till kamala beach o hälsade på Sandra o Richard med familj som höll till på ett hotell där, jättekul att träffas när vi va nere samtidigt!!:)
 
O tjejerna va nöjda över att få va lite "barnvakt" till söta Thilia💗 
 
nä, nu är det dags för mig att sova så får vi se vad detta hotell som vi hamnat på nu har att erbjuda! vi är inte impade än efter första dagen här, men det blir säkert jättebra sen ändå!
kram på er alla!!
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0