Bangtao o hemfärd

Då var man hemma igen i ett kyligt o grått Sverige, lite kontraster kan man säga.. haha! Men alltid lite skönt att komma hem ändå, däremot hade man gärna åkt på ny semester inom några veckor igen, det hade varit lagom att jobba nån månad i taget tycker jag!;) Det var lyxigt att komma hem hit iaf för min älskade mamma, som har varit snäll o sett efter våran katt o hus när vi varit iväg, hon hade städat, handlat, lagat mat, bakat, piffat me nya blommor o grejer! Hur underbar är hon inte?!? Världens bästa!!!!!!❤
 
Våran sista vecka spenderade vi på ett riktigt barnhotell med Lollo o bernie, på Bang Tao beach. Vi gillade ju inte Kata o Karon nå vidare, men Bang Tao va toppen!! Så ska man nånstans i Phuket så tycker jag man ska välja den stranden! Där fick man tillbaks den där härliga thailandskänslan igen med restauranger på stranden, lite mer lagom med folk och så fanns det en liten mysig by nära med lite restauranger o affärer. Sen är det ju såklart inte alls sån kommers som på de andra ställena i Phuket, men vi slipper gärna den biten så detta va precis lagom. Framför allt slipper man den hysteriska trafiken som är i Karon, kata o patong! Fanns en night-market oxå som va öppen ett par dagar i veckan, där fanns det allt från mat, till smink, märkeskopior o souvenirer så den va lite kul att gå på o där får man ju shoppingbiten om man vill!:)
 
Det som va klart tråkigast på vår semester var att lilla elicia antagligen fick i sig något konstigt i slutet, för på kvällen innan vi skulle åka hem så började hon kräkas o sen har det bara fortsatt.. Var inte jättekul att veta att man skulle sitta i ett flygplan i mååååånga timmar när hon va totalt kass i magen, men det gick relativt bra ändå, hon sov mestadels o nu är vi ju hemma iaf så det känns bra! Alltid skönt att va på svensk mark när nån är dålig.. men det är så himla synd om henne för hon är både jättehungirg o jättetörstig hela tiden, men så fort nåt kommer ner i magen så kommer det upp lika fort igen. Pratade me vc o dom sa att man ska mata henne med vatten på tesked, o då verkar hon få behålla lite grann iaf men så fort man provar med nån liten tugga med smörgåsrån eller så så kommer det upp igen..:( Ska ringa idag igen o se va dom säger, för nu är hon inne på sitt tredje dygn på helt tom mage, o det verkar inte bli direkt bättre, känns inte riktigt bra.. Håll tummarna att hon blir bättre snart!!
 
Lite häng vid barnpoolen! Barnen äter glass, papporna dricker öl o mamman tar kort... Som vanligt!;) haha!
 
 
 
Pooldisco, en av alla aktiviteter för barnen! Fanns en massa att göra, o ledarna va så himla fantastiska!! Riktigt bra o kul för barnen!!👍
 
Här hade Noelle fått fin ansiktsmålning!:) 
"kolla mamma, jag valde att måla Johanna i ansiktet!!" 
Älskade, fina Noelle!💗
 
Bingo med bernie i mini land!:) här kunde dom alltid sätta sig o pyssla o så om dom ville, o där inne va det filmmys för dom som va sugna på det..
 
Lekplats i skugga under tak!👌
 
After beach!✌️😄
 
Barnens favoriter!😍
 
 
Frukost
 
tuk tuk med disco!:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällsmat med en annan svensk familj från hotellet. Deras döttrar var exakt lika gamla som våra, tom födda i oktober båda två dom me! snacka om jämngamla barn!:)
 
 
 
Min älskade lilla familj, tack för tre fantastiska veckor!!💗
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0