Årets alla julfiranden...🎅🎄🎁

Då var julhelgen till ända och vi har hunnit med tre julfiranden även detta året..:) Det började redan dagen innan julafton då vi firade hos Christer och Lisbeth tillsammans med Kalles syster Charlotte med familj, Lisbeths barn Adam och Malin med respektive, Lisbeths pappa Göte och barnens gammelfarmor Eva. Elicia vaknade med feber o halsont denna dagen så hon va långt ifrån på topp, men hon hängde i bra ändå så det blev en jättemysig "första julafton"!:)
 
Eftersom tjejernas kusin Algot är jätterädd för tomtar (stackarn, han fick fullständigt panik bara Noelle ropade att tomten kom..) så lämnade tomten bara över säcken med klappar till Noelle i dörren, sen fick hon äran att dela ut dom till alla..:)
 
klapputdelarna:)
 
 
 
Julaftonsmorgonen var inte alls sådär mysig som man vill att den ska va, pga en natt av helt obefintligt med sömn för min del då elicia inte mådde bra, Noelle hade sovit för lite hon med så hon va allmänt gnällig o allt va bara kaos.. haha! Men när vi väl kom iväg mot Örby så ordande det upp sig och julaftonen hos mamma blev jättemysig till slut!:)
 
Fantastisk fin amaryllis!!😍
 
Efter lunchen kom tomten till barnens stora glädje!🎅
 
 
 
 
 
Självklart skulle tomten ha en kram efter alla klappar han delat ut!!😍 
"Han luktade precis som Jonathan! Det var Jonathan som va tomte, eller hur mamma?!" Nääää.... han hade bara samma parfym...;) haha! Men den gick hon inte på, fast som tur är va hon lika glad ändå!:)
 
Men sen precis när tomten skulle gå så kom han på att han ju glömt ett paket, o när han hämtade upp det och Noelle insåg att det var till henne så glittrade hennes ögon som små diamanter och hon slängde sig runt tomten i en kram som sa mer än tusen ord!❤️ Hon blev såååå glad över den fina lila cykeln från mormor(tomten)!!:)
 
Sen blev det fika och Kalle ankas jul innan det var dags för brorsan o Agnes att åka vidare...
 
Mammas gofika, mums!!!😋
 
 
Resten av eftermiddagen/kvällen bestod av julmiddag, ännu lite mer fikande, lek med julklappar och sen julklappsspel o julgodis innan vi rundade av med Svensson, Svensson på tv! Ingen jul utan Svensson Svensson ju!!:) Sen somnade vi alla nöjda och mätta efter ännu en mysig julafton hemma hos mamsen!:) Skönt att kunna sova över där med så man slipper dra upp barnen igen när de somnat...
 
Tyvärr glömde jag ta kort på all go mat som mamma ordnat, kom på det först när desserten kom fram... Bättre sent än aldrig!;)
 
 
På juldagen åkte vi förbi graven på väg hem och tände ljus för våra änglar. Noelle och elicia ville gärna sjunga julsånger för dom oxå så vi stämde upp till skönsång där på kyrkogården..:) Jag är säker på att både pappa o syrran log lite extra o sjöng med där uppe i himlen..:)
 
❤️❤️❤️
 
På kvällen åt vi potatisgratäng som var över från gårdagen, grillade kyckling o gjorde en fantastiskt go rödvinssås!! Sjukt gott!!
 
Idag på fm var vi ute o testade Noelles nya stora cykel, o hej va den gick!! Hon va supernöjd!!:) Och den rosa nallen som hon fått av tomten (hon hade skrivit det på sin önskelista som hon lämnade på Liseberg, så hon blev överlycklig när tomten verkligen gav henne en sån!! Hihi!) fick såklart åka me på pakethållaren!:)
 
 
 
Lite mys med katten innan vi åkte mot årets tredje och sista julfirande hos Monika o Kent.
 
Lite lek med kusinerna Algot och Tage!
 
Istället för julmat så bjöds det på kalkon med potatis o brunsås, jättegott! Man tröttnar rätt fort på julmaten faktiskt, jag äter ju knappt nåt på ett julbord heller så det kanske beror på det..;) Vid barnbordet blev det nog en del köttbullar o korv även idag iof...;)
 
 
Även här fick tomten lämna över uppdraget så att inte lilla Algot skulle må dåligt, så här skötte bonuskusinen Noel utdelningen av klappar!:)
 
 
Paketöppning o sen fika o julklappsspel, så avslutades det tredje och sista julfirandet 2016!:)
 
 
 
Med den här bilden säger vi tack o bock till julen för den här gången!! Och framför allt tack till våra underbara familjer!!❤️ Massa bra och roliga saker har tjejerna fått, och vi med, och dessutom en massa kosing som kommer komma väl till pass nu när vi snart ska iväg på resa o så!:) Ni är alldeles för snälla!! Tack igen allihop!!😘
 
PS. Hoppas ni alla haft en härlig julhelg fylld av kärlek, för det är ju faktiskt det som julen handlar om! Klappar o god mat i all ära, men det viktigaste är att ta hand om varandra!❤️
Massor av kramar!!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0